Kan inte kommentera

Och det är sååå störigt. Ville kommentera några bloggar jag var in på, men funkar inte. Står bara att webbsidan inte kan visas. Uäh.

Jaja, nu har jag varit ute och övningskört lite på kvällen. Är supertrött så ska nog sova snart, men kanske ska börja pilla på en ny design eller så :)


bjuder på denna charmiga bild, för nu börjar jag sakna hockeyn rejält

Något som saknas

Glömde mobilen hemma i morse, blev lite stressigt. Eller som victor sa, det var en fucked-up morgon. Haha! Usch, försov oss liiiite.. Drömde att jag lyssnade på musik på mobilen, så blev det den låten jag har som alarmsignal, och då bytte jag (alltså stängde jag av alarmet) så vi sov för länge.

Blev jäktigt, men hann i alla fall :) Fast som sagt, glömde mobilen och det känns tomt. Haha känner mig liksom lite lätt handikappad eller nåt, hela tiden tänker man "ska bara smsa det till victor" eller nåt, typ kolla klockan, men nä.

Bara ett prov kvar

Nu har vi gjort vårt näst sista prov för den här terminen, körkortsteorin. Det gick la sådär, får se på onsdag. Nu sitter vi och tjillar bara. Slutade väldigt tidigt, men vi ska ner på stan om en stund. Fast inget har ju öppnat än :s

Hade en stressig morgon, men tack vare att älsklingen var där så var det mysigt ändå ♥ Har haft en toppen helg med honom! Nu saknar jag min skrutt.