Projekt: design

PÅBÖRJAT!

Nu drar fixa-ny-dunder-design-projektet igång! Jag har mååånga idéer, vill ändra lite då och då, men känns som att det blir roligast att få HELA bloggen "ny" på en och samma gång. Så satsar på det. Nu googlar jag designtips och letar inspiration, det här ska bli kanoners!

Några bilder


Framme. Utsikten från mitt & älsklingens fönster. (Man ser backen)


Jag & älsk påväg upp i liften när vi var i Björnriket.


Älsklingen åker skidor.

Vi kom till Härjedalen vid fyratiden på onsdagen, då packade vi upp och gjorde inget speciellt. Såg oss omkring lite bara. På torsdagen åkte vi skidor i backen vid stugan, vi bodde alldeles nära, så var bara att knäppa på skidorna och glida ner till liften. Fredagen spenderades i Björnriket och på kvällen åkte vi kvällsåkning i Klövsjö. På lördagen var vi i Vemdalsskalet, och idag packade vi och så innan vi åkte.

På kvällarna har vi spelat spel, kollat på Let's dance, Melodifestivalen, OS och bara myst. Vi har ätit massa god mat, jag har haft det väldigt trevligt och roligt! ♥

Hemma

Har kommit hem från skidsemestern. Det var awesome! Nu ska jag kolla film med en dunderförkyld lillebrolla. Ska skriva michemiche senare. Då jäklar ska ni få höra!