Tårta!

Har hittat en sida med grymt häftiga tårtor ! Tror dock inte att jag kommer kunna åstakomma något liknande, men tårta ska det bli! Tårtorna är från Cake and Design som finns i Vallentuna, där jobbar det två stycken som gör dessa konstverk! För att se alla otroliga bakverk, klicka här!


  om man inte får en riktig, kan man iaf få en i-pod tårta!


 ett riktigt arbete med den!
 
 
tårtan heter "vill inte bli stor"

 
 lite vääl enligt mig, men bra gjort!

 
 en riktigt vacker bröllopstårta!

. Muffins & film


Julia har ÄNTLIGEN kommit hem, och jag leker med henne idag :D Först blev det att cykla i spöregn till café och inhandla lite ingridienser till muffinsen vi skulle baka, sen kollade vi på Talldadega Nights, riktigt roligt - och gott!
Nu ska vi väl snart cykla hem till henne, och sen får vi se vad vi hittar på :)


Världens dyraste hus

Ibland känner jag för att flytta hemifrån, inte för att jag inte vill bo tillsammans med min familj! Men ibland känns det som att jag vill klara mig själv, fast skulle nog längta hem till mamma och pappa (a) Men i alla fall, ett sånt här hus skulle man ju kunna flytta till, om man har en miljard att slänga fram..Updown Court var världens dyraste köp 2005, den nya ägaren fick betala 966 miljoner kronor!
Huset (hus låter lite fel, mer som ett slott) ligger i England, i Windlesham.
Det har 103 rum, varav 22 badrum & 24 sovrum. Även 5 pooler & såklart en (bara en?) tennisbana.

Ligger och slösurfar lite, har ingenting för mig alls.. Jag skulle lätt vinna tråkighetstävlingar. Lyssnar iaf på lite musik, bla

den här. Den är rätt skön :)


Dead by april - Promise me