. Gott nytt år!

Nu ska vi åka iväg till några och äta middag och fira det nya året! Hoppas att ni alla får en trevlig kväll och en bra start på 2010.GOTT NYTT ÅR!

. Idag

Har ägnat NOLL minuter åt datorn hittils idag, men har gjort lite annat istället. Först på morgonen gick jag en sväng i snöfallet, är bara -7 idag. När jag kom in kikade jag på Barnen i bullerbyn som gick på 4an.. Haha åh vad jag älskade den filmen när jag var liten mindre! ♥Sedan har jag mest slappat, jag och brollan la ett 300 bitarspussel! Typ min tradition att lägga just det tomtepusslet varje jul... Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha för kläder ikväll, blir nog något tråkigt. Som vanligt.

. Min dag

Har inte skrivit nånting alls sedan i morse.. Men har varit rätt fullt upp hela dagen. Var ju i alla fall ut en sväng i kylan, gick en promenad i vintersolen! Sedan var det städning som väntade när jag kom in, jag och brollan var asduktiga och städade på som bara den. Våra rum är också otroligt rena, dammtorkade och skinande! Härligt :) Sedan följde vi med mamma till mormor och morfar, det var mysigt och trevligt. Efter det skulle vi in till stan och göra lite ärenden.

Väl hemma åt vi framför tvn och tittade på en riktig julfilm, Fred Claus, den var bra den! Haha :) Vad har ni gjort idag?

Btw. När jag skulle lägga in bilder från kameran så funkar det inte -.- Det står att det inte finns några bilder på kameran, fast det visst gör det.. :/